2010-12-05 21 瀏覽
係上環食完晚飯好飽, 散下步行行下就去咗西環, 諗起朋友提過的甜品堂試決定一試. 完來好近BBQ.小店裝潢十足課室, 相信店主target懷念校園時代的成年人而非每天只想離開課室的學生.其實好多選擇都幾吸引, 好辛苦先擇出呢兩種.人手唔夠, 等咗好耐都冇人得閒take order. 好彩有部電視, 全場食客都望到實.Tiramisu***** - 好moist, 酒和咖啡味充足, 入口溶為一體, 我鍾意mascapone芝士層香滑足料, 見唔見到一粒粒vanilla seed? 好幸福~心太軟*** - 呢個甜品足足等咗差唔多45mins! 相信係因為店內只有一個非常細少的家用焗爐每次只可焗一至兩件... 唔太流心, 朱古力味唔夠濃, 雪糕是牛記出品, 冇fantasy

手冊menu

其實好多選擇都幾吸引, 好辛苦先擇出呢兩種.

$35 (宵夜)
手冊menu