2020-01-06 259 瀏覽
台灣菜,總係食極唔厭!今日去到主打台式食物嘅四季良晨,晚市時間嚟到,少不免要等下先有坐,好彩都唔算等咗好耐就可以入去食嘢啦。呢到食物種類多,有飯有麵、小食、台式飲品,款式好多,任君選擇。紅燒四寶麵 配煎餃及涼菜($88),呢Set非常抵食。唔單止有主菜,仲配埋小食添。腱心牛肉麵($58),腱心牛肉非常腍身,且有牛味,都唔錯架。而店家所提供嘅麵量非常多,細食嘅伙伴未必食得曬。若嫌單食主菜唔夠,呢到仲可以加配小食,而且價錢相當實惠。滷水蛋($6)涼拌黑醋茄子($12),呢個好好味,醋味好足,推介大家一試。番茄濃湯水餃($28),真係大大隻,而且又夠足料,超飽肚推介。嚟得食台灣菜,又點少得台式飲品呢?所以我地都點咗兩杯,野飲上枱速度非常快,好抵讚。提提大家,呢到要自己出去Counter點餐架。呢到唔洗加一,相當抵食,平日晚餐唔知食乜好,嚟呢到食都唔錯架。仲有一點值得讚,店家侍應好細心,見到我漏咗外套,馬上衝出門口拎俾我,超好人,十個讚!

若嫌單食主菜唔夠,呢到仲可以加配小食,而且價錢相當實惠。
滷水蛋($6)

提提大家,呢到要自己出去Counter點餐架。
2020-01-03
  • 涼拌黑醋茄子