2019-10-27 143 瀏覽
今日因為見到好多好評,所以想去支持。叫咗個話好出名嘅蟹肉玉子燒,燒茄子,仲有一個鰻魚飯。份量適中,賣相一般,但第一個蟹肉玉子燒好多人話好好食,唔知係咪我帶着太高期望,一食落去,完全冇味,蟹肉冇蟹肉味,雞蛋冇雞蛋味,真係冇調味喎。到第二味菜上,係燒茄子,個茄子嘅調味10分10分濃烈,好重中東煮嘢食嘅味道,完全唔係日本嘅調味。同埋呢一個茄子食完好口渴,應該是嚴重味精。另外一個係鰻魚飯,相對比較正常,但最嚴重嘅係,我食完依餐晚飯返到屋企個胃非常之唔舒服,我要不停飲好多好多水,跟住到今日起身個頭非常之痛,相信係味精令到我咁樣。同埋想補充,當佢上個茄子嘅時候,我有同店員講個玉子燒完全冇味,我唔係期望佢換餸菜或者點,但係佢係完全冇回應俾我,係好似冇聽到我講嘢咁淨係「哦」左一聲就走左,咁樣嘅回應係唔回應,我真誠地想表達個味道應該係冇落調味,但個男店員係就係咁走咗去。如果係重視顧客嘅真誠意見,我覺得佢應該去聆聽下點解覺得冇味,甚至可以建議俾樽鹽我。但乜都冇講。呢一餐飯我覺得好唔享受

蟹肉玉子燒
2019-10-16