之前同朋友慶祝生日但係唔記得咗幾時了,因為有朋友有半價咭所以過咗嚟呢度食。叫咗一個芝士薯條,比起之前做嘅更好味。另外叫咗一個雞翼評判,裏面有普通雞翼立美雞翼同水牛城雞雞翼啲汁好香口又唔會整到隻雞翼林晒。同埋叫咗一個蟹餅配沙律,呢個就麻麻哋,食落冇乜蟹的味道,唯一好嘅就係啲沙律菜夠新鮮。仲有座一個牛扒同埋一份鐵板牛扒,鐵板牛扒雖然放喺鐵板度單都唔會覺得好膠,普通牛扒就非常之好味,快牛扒好重牛味,成數啱啱好唔會太熟,又夠大份,果汁又好味。最後叫咗一個朱古力蛋糕配雪糕嘅甜品,蛋糕有雪糕配合非常之好味,但係當你食完啲雪糕之後整返個鬼死咁大哥嘅蛋糕,個蛋糕又乾,如果可以加多少少雪糕或者cream或者個蛋糕比較濕潤啲就佩服了。有半價咭真係好抵食,食咗咁多嘢都只不過係每人二百幾蚊。