2023-03-07 13 瀏覽
平時放工都會去happy hour chill下,前幾日喺附近做完野跟同事上左嚟,未食飯餓餓哋,見到menu竟然有好多中菜,一於叫幾款試下上枱之後,店員會係威士忌shot杯面擠上波波,啱曬鐘意打卡既我!鵝肝本身已經浸滿花雕酒,再沾埋15年嘅威士忌,軟滑得嚟味道變得甘香醇厚
骨排既肉好厚,每舊骨排表面都沾滿厚厚既沙拉醬,好邪惡呀!真係誇張,邊個估到可以係酒吧食到有鑊氣既通菜煲!每條通菜都好爽口第一眼以為係薯條,食落有白飯魚既鹹香,外皮炸得香脆,係作為佐酒小吃既好選擇🍸GG $88Green Apple Syrup, Fresh Lime Juice, Green Tea🍹Hea Ha $88 Homemade Coconut Syrup, Fresh Lemon Juice, Fresh Pineapple可以一邊喺酒吧食住中菜一邊聽住廣東歌真係好開心,9點後燈光即時被調黑,轉為播好chill既英文歌,變得好有格調,Mocktail味道調得亦好match,中菜menu好多選擇,下次再試其他菜式
威士忌鵝肝

沙拉骨排

骨排既肉好厚,每舊骨排表面都沾滿厚厚既沙拉醬,好邪惡呀!
生啫馬拉盞通菜煲

金沙椒鹽新鮮白飯魚