2022-06-04 626 瀏覽
見係星期六又無嘢做,咪去去試下新韓國嘢食啦,滿心歡喜點知換嚟一場空🌝我嗌左個soft shell crab set,盛惠$103。點知一上到嚟,個蟹有霉臭味,成pat嘢感,諗住淨食白飯,點知硬到好似隔夜飯感,仲要連最基本嘅蛋都要煮到老一老,好似舊蛋已經死左兩次。真心攞命😢最後我真係頂唔順倒左佢(自助形式嘅餐廳)。服務態度十分差。我同個counter落單嘅時候,我明明嗌H8(set number),佢唔明,我咪答H Eight,講左三次,佢都仲話我講緊H Five(我心諗E同F嘅發音有無禁似?)之後又話聽唔明,叫我拎個餐牌指比佢睇,好似好唔耐煩感,但果陣間餐廳完全無客,得我一個,究竟我有咩事得罪佢地呢?PS雖然餐廳啲staffs係外國人,我英文都無好好,但H Eight唔會唔識讀🥲🥲食飯本來就應該係一個享受,今次真係搞到我成肚氣,先開account Dee臭佢😡Btw 炸雞尚可🥲
見係星期六又無嘢做,咪去去試下新韓國嘢食啦
,滿心歡喜點知換嚟一場空🌝

Btw 炸雞尚可🥲
Soft  shell  crab  set