👍🏻 串燒✅ 雞/豚肉- 手羽先: 雞翼燒得岩岩好 皮脆肉嫩 輕輕調味 突出了雞翼本身嘅味道- 汁燒雞肉: 調味帶一點點甜 食入口好舒服 送酒良品😇- 雞軟骨: 雞軟骨燒到非常香脆 味道足夠 而且好有口感 推介!- 雞腎: 雞腎唔會燒到好硬 剛剛好 有少許爽身 有口感 正😌✅ 野菜- 日本大蔥:日本大蔥非常新鮮 獨有嘅香味會留係口中一段時間- 翠玉瓜:翠玉瓜燒得金黃 味道清新- 日本青椒仔:微微辛辣嘅感覺 為味蕾帶來衝擊🫑✅ 海鮮- 鹽燒白鱔:白鱔啖啖肉 魚香味好出 加咗少許鹽調味 油脂豐富 不過進食時小心魚肉有細骨😉- 燒龍蝦🦞:龍蝦用上黑胡椒調味 燒得好香 肉有保留炙燒香氣 食得出龍蝦嘅鮮味🤗注意事項⚠️- 餐廳會提供冰凍嘅日本茶 岩曬食熱辣辣嘅串燒 配啤酒又有另一種風味🍻- 除左串燒 餐廳都有鐵板燒/壽司刺身提供 🍣
👍🏻 串燒
✅ 雞/豚肉