2024-04-09 22 瀏覽
{串燒啤酒二人前 - $605}土瓜灣都係一個充滿童年回憶嘅地方,由細細個就喺呢邊讀書,算係我第一個睇住佢舊區重建,睇住佢拆睇住佢起嘅地方。呢個位置都見證過幾代唔同嘅餐廳! 今次原來係一間主打串燒,川日Fusion嘅餐廳,D串燒可以揀川式、港式同日式,而且啤酒仲可以買一送一,Cp值高,勁岩麻甩佬一邊食串燒一邊吹水。食串燒當然唔少得啤酒! 呢度$48杯SAPPORO生啤,仲要買一送一,堅係抵! 我地叫左都幾多嘢食,白鱔串、安格斯牛小排、牛舌芯、韮菜豚肉卷、尖椒、淮山、大蔥、粟米,每一樣食物都即叫即燒,食材都係高質,我地最鍾意係個牛小排同埋粟米! 認真,個粟米真係燒得好出色~ 日式居酒屋格局仲可以食到好好味嘅南蠻炸雞,驚喜的是川日Fusion令我地仲可以叫到麻辣爽魚皮!! 食完晒呢D,再以一個足料鰻魚炒飯作結真係剛剛好! 作為土友,見到有間又有得飲啤酒又坐得舒服嘅好嘢一定要介紹俾大家~美味程度:😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍📍 #鮮燒酒屋 (土瓜灣)土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B號舖
{串燒啤酒二人前 - $605}

美味程度:😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍

📍 #鮮燒酒屋 (土瓜灣)
土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B號舖