去完葵廣行街街 想搵個地方舒服啲坐下食餐飯最方便當然就去隔離嘅新都會啦!行咗一陣好難見唔到響一樓既呢間A1 bakery 旗下Parkview~ 望到佢座位闊落 又未算係好多人 就決定係佢啦! 當大家唔係好肚餓嘅時候最好就向沙律落手我揀左無花果牛油果沙律對於我呢個牛油果控 只要有佢嘅出現我覺得碟野食一定好好食不過其實無花果都好爽甜好新鮮~Parma ham + cream cheese唔會太咸~加分位屬於炒香過嘅腰果!仲有佢自家製嘅芥末mustard。夠晒開胃蟹肉南瓜湯南瓜湯好smooth 入口係綿綿甜甜既南瓜~加上蟹肉嘅鮮甜 碗湯一啲都唔heavy 我反而想佢份量再大碗啲添啊朋友比較肚餓所以佢就向意粉進發佢呢個set都幾抵~一個意粉加多$45就有埋飲品、餐湯、麵包、甜品軟殼蟹蕃茄意粉巨型炸到酥脆嘅大大隻軟殻蟹見到都大聲嘩左出嚟!軟殼蟹炸得脆唔難 但係唔會食到成口油呢個值得一讚!蕃茄汁配意粉不嬲都冇得點錯最後想買餐飲同雪糕話就話唔肚餓,但係其實我哋最後都食咗好多嘢重點係我哋都覺得間餐廳幾啱坐低食飯傾計 下次行到攰都可以考慮再嚟食個下午茶
去完葵廣行街街 想搵個地方舒服啲坐下食餐飯
最方便當然就去隔離嘅新都會啦!

當大家唔係好肚餓嘅時候最好就向沙律落手

我揀左無花果牛油果沙律

對於我呢個牛油果控 只要有佢嘅出現我覺得碟野食一定好好食
不過其實無花果都好爽甜好新鮮~
。夠晒開胃

蟹肉南瓜湯

朋友比較肚餓所以佢就向意粉進發

軟殼蟹蕃茄意粉

巨型炸到酥脆嘅大大隻軟殻蟹
蕃茄汁配意粉不嬲都冇得點錯

最後想買餐飲同雪糕
話就話唔肚餓,但係其實我哋最後都食咗好多嘢