餐廳: Lamees
資訊:

2020-12-15 519 瀏覽
呢日約左同朋友食飯,少有地唔係揀油尖旺區,而且揀左呢間位於土瓜灣嘅中東菜,預先訂左枱,我第一個到,望下餐牌,內含大廚簡介,有多年嘅高級餐廳同去過唔同國家做廚嘅經驗,相信應該都唔會差得去邊,應該幾正宗;西班牙八爪魚煮到剛剛熟,十分嫩口,內裏仲係好軟綿,味道亦都唔錯👍🏻3款蘸醬拼盤雖然唔知係溝左咩嘅鷹咀豆,但又幾好味,會想keep住食,我地最後仲加多左份包配黎食😆羊肋骨燒得幾好,外脆內軟燒鱸魚都唔錯,係略嫌細條左d羊肉意粉比較少見羊肉配意粉,但又幾好味.後記:整體食物都岩口味,唔錯,不過份量偏細,價錢又偏貴dd,性價比偏低無試雞肉類,因為侍應話普遍煮法都會令到雞偏乾身,既然佢都出到聲提,我地都費事試親身試伏

西班牙八爪魚
煮到剛剛熟,十分嫩口,內裏仲係好軟綿,味道亦都唔錯👍🏻

3款蘸醬拼盤

羊肋骨
燒得幾好,外脆內軟

燒鱸魚都唔錯,係略嫌細條左d

羊肉意粉
比較少見羊肉配意粉,但又幾好味
後記:
2020-11-03