2013-08-06 4449 瀏覽
約左朋友去尖沙咀DINNER,朋友提議來這裡食,朋友亦好細心SEND左氣LINK比我睇左幾次都唔知喺邊,自問對尖沙咀都好熟架啦...... 於是早少少去找啦,地點真係一D都唔難搵,不過就行過冇數次都唔知LEE度有間餐廳啫行上一條樓梯就到門口LU 門面看來好像不錯喎!簡潔的裝修朋友已經BOOK左枱,服務員帶到窗邊的高枱,其實我覺得座椅唔太舒服呢這間小店的食物的選擇都幾廣泛,西式AND泰式都有,今晚我們選擇了西式叫了一個PIZZA大家SHARE牛油果蝦蝦PIZZA~~~PIZZA底做得好薄好脆,餡料都好豐富,唔錯Carbonara~~~汁真的太多了,Carbonara應該係冇汁的,味道都可以的牛肝菌意大利飯~~~意大利飯做得唔錯喎,軟硬度都好適中,配料有好多菇菇,味道都好好味!GOOD食物品道大都尚算OK,但服務真係麻麻地,希望餐廳好好改善
睇左幾次都唔知喺邊,自問對尖沙咀都好熟架啦......

行上一條樓梯就到門口LU
門面看來好像不錯喎!簡潔的裝修

叫了一個PIZZA大家SHARE
牛油果蝦蝦PIZZA
Carbonara
牛肝菌意大利飯
食物品道大都尚算OK,但服務真係麻麻地,希望餐廳好好改善
2013-06-21