2016-11-15 600 瀏覽
去完崇光血拼之后梗係要食番餐好㗎啦,所以諗起呢間,之前都來過食lunch。但成日行過都見到好多人排隊,所以都驚要等得耐。去到見到條隊無乜人喎,排第二咋喎,諗住等一陣子姐,就食呢間啦。點知,等呀等呀,唔記得左上面原來仲有條隊.....以為等兩張枱,因為係樓下排第二,最后等左N張...😓由於血拼完攞住太多野,share枱又座得迫,最後等咗成個幾鈡先有二人枱,早知唔食呢間😂好在佢的野食都無令人失望,叫咗總匯三文治,好多料,材料又夠新鮮,仲有沙拉蛋配菜。之後相公叫咗個鹽酥雞,勁juicy ,又夠香脆最後加埋個士多啤梨鬆餅不過士多啤梨較酸,下面是大大球吉士,我地不是太愛吃吉士,所以覺得一般飲品方面我就要咗熱可可亞,本身都係普通朱古力一杯,不過加咗的棉花又好好味喎相公就叫咗杯茉香蜜桃冰茶,水果令茶味變得複雜,但酸甜的果香中又帶點茶的甘香
最後加埋個士多啤梨鬆餅

總匯三文治