2020-11-16 1185 瀏覽
香港人最愛嘅澳洲牛奶公司,除咗佢嘅食物之外,大家最鍾意就係佢獨特嘅服務態度同香港人速度,不過無咗啲遊客,整體環境闊落咗好多,繁忙時間都唔洗排隊,對香港人來講其實都係一件好事!例牌叫左茶餐,「叉燒意、炒蛋、多士」已經係我每一次黎點餐嘅對白,我諗等咗1分鐘就已經上菜,叉燒意粉保持一貫風味,澳牛嘅叉燒比較瘦,不過都好入味,但我澳牛令我最中意嘅就係又滑又多嘅炒蛋,我最鍾意嘅食法就係喺個多士上面加一下火腿,然後再加滿滿嘅炒蛋,咁食就好似自製腿蛋治多士咁,仲要襯多士仲係脆口嘅時候食,真係好好味😋 食到一半已經問你要唔要啦餐飲,今次嗌咗凍朱古力,都幾鍾意澳牛飲品份量,唔洗飲太大杯,份量啱啱好。另外,朋友叫咗燉鮮奶同埋真·腿蛋治,味道都係一樣好好味,保持一貫水準,不過我哋都覺得員工態度變得更加友善,令我哋有啲受寵若驚XD 我哋都係犯賤嘅香港人,反而更加鍾意以前佢地串嘴嘅態度!

茶餐

2020-11-03