又係同閨蜜聚一聚嘅日子喇,每次都會好比心機做哂資料搜集再book 埋餐廳,因為哩條友真係太難約喇,唔想哂左每一次嘅敍會😂作為一位牛魔王嘅朋友,令次特登搵左間牛魔襯反佢喇😎一坐低,諗都唔洗諗就嗌左個燒肉set A職員好快就上左三款韓式小菜比我地食住先,分別係青瓜,泡菜,荳芽,同沙律。每人各一份,唔洗爭!青瓜雖然係薄片,但都保持到爽脆嘅口感,微微的辣味,好醒胃泡菜係偏甜嘅,一樣唔會好辣,一樣好爽脆荳芽簡單用鹽同麻油調味,仲可以食到荳嘅香味沙律嘅蔬菜都好新鮮,配埋沙律醬,好開胃吖再黎就係海帶湯睇色水就知,唔係滾一滾就算,飲落好濃厚,有淡淡的海帶味👍上肉喇👏👏分別有牛肋骨,牛肋肉,同和牛牛五花牛五花的紋路好靚,放些鐵板,燒完可以見到油光閃閃😍入口好濃油香味,肉質稔滑,好多肉汁👍牛肋肉的肉味就比較重,比較有咬口,但唔會韌牛肋骨嘅調味做得好好,少少嘅甜味,減輕左牛肋骨本身肥膩嘅感覺👍再配埋碗煙韌的珍珠米飯,無得頂吖😍食完野仲嗌左兩杯野飲,可以再慢慢坐多陣😂分別係草莓梳打特飲同金桔梳打特飲草莓香甜,金桔清新,兩種果醬有少少果肉,而且比得夠多,所以唔洗怕係梳打所以無味👍總括黎講:啲位好舒適,性價比高,
作為一位牛魔王嘅朋友,令次特登搵左間牛魔襯反佢喇😎

一坐低,諗都唔洗諗就嗌左個燒肉set A
職員好快就上左三款韓式小菜比我地食住先,

分別係青瓜,泡菜,荳芽,同沙律。每人各一份,唔洗爭!
青瓜雖然係薄片,但都保持到爽脆嘅口感,微微的辣味,好醒胃
泡菜係偏甜嘅,一樣唔會好辣,一樣好爽脆
荳芽簡單用鹽同麻油調味,仲可以食到荳嘅香味
沙律嘅蔬菜都好新鮮,配埋沙律醬,好開胃吖
再黎就係海帶湯
睇色水就知,唔係滾一滾就算,飲落好濃厚,有淡淡的海帶味👍

上肉喇👏👏
分別有牛肋骨,牛肋肉,同和牛牛五花
牛肋肉的肉味就比較重,比較有咬口,但唔會韌
再配埋碗煙韌的珍珠米飯,無得頂吖😍
食完野仲嗌左兩杯野飲,可以再慢慢坐多陣😂

分別係草莓梳打特飲同金桔梳打特飲
總括黎講:啲位好舒適,性價比高,最值得一提係抽氣方面做都十分好,食完離開左鋪頭一啲燒肉味都無👏👏👏

• 和牛牛五花