2023-04-16 276 瀏覽
🥞🍞餐廳名: PAN de PAIN Pancake & Sweets地區: 尖沙咀評語:Strawberry Mochi Soufflé Pancake HK$ - pancake頂果塊Mochi要包住個pancake去切其實有啲難度(可能係我技術低) 而且個人覺得士多啤梨同個Mochi同pancake唔算好夾 soufflé pancake食落一般 唔大驚喜 即整關係要等十五分鐘左右 俾客人坐耐啲傾下計 不錯PAN de PAIN French Toast - 食落蜜糖甜好脆口 水果同雪糕正常水平結論: 成日見排隊所以見冇咩人就試下 本身對pancake有啲希望 但食落感覺一般 餐廳枱椅裝修開始有啲舊 餐廳有最低消費 每人叫一樣野 排隊既話就未必優先考慮 @pandepain#尖沙咀美食 #尖沙咀#香港美食 #香港餐廳 #情侶餐廳 #情侶飲食 #幫你食 #couplehelpyoueat #couplehelpyoue #helpyoueat #hongkong #hkfoodie
🥞🍞
地區: 尖沙咀