2022-10-15 714 瀏覽
呢間不嬲都係長龍店,搬咗新舖之後聽講條龍短左啲(但係實測都係七點未到已經要等位)食完明白點解會咁墟冚,份量大價錢平質素高(環境方面就頹小小)二百幾蚊係捧住個肚仔走,真係大滿足(溫馨提示:千祈唔好諗住幾廿蚊叫多兩個前菜,佢哋啲前菜都係份量十足,唔好做眼闊肚窄大嘥鬼)嚟到必須要order名物燒牛肉,食肉獸覺得五成熟啱啱好,粉紅嫩嫩的牛燒得香噴噴又有炭香味~食到停唔到口好多道餸菜都好精彩,精選啲特別吸引既介紹下:皮蛋炸蝦餅比平時淨炸蝦餅更加滋味,出面係香脆蝦餅入面係軟綿綿既皮蛋,口感更為豐富生蝦超爽口彈牙,重點係要點埋個酸辣汁更加鮮美,仲有脆卜卜既炸蝦頭好食~一個價錢,兩種享受呢個炸鰂魚又係好癲,好多好多既魚肉炸到啱啱好,唔會炸到乾爭爭唔知自己食緊咩,再加好多好多既青木瓜沙律鋪係面,食落酸辣又開胃~呢個真係隱藏級唔係好多人叫,但絕對係正(諗吓,連叫青木瓜沙律既錢都慳埋,幾抵😂)呢度仲有少有既白灼螄蚶,口感嫩滑味道甘甜整體全部食物都好味,性價比好高,值得再光顧(不過下次要控制下叫少啲嘢食)

好多道餸菜都好精彩,精選啲特別吸引既介紹下:
呢度仲有少有既白灼螄蚶,口感嫩滑味道甘甜
2022-09-19
  • 燒牛肉