餐廳: 大快活
資訊:

2017-05-15 236 瀏覽
見大快活唔洗等位,好多時晚餐都會嚟食,但呢幾個月食物質素愈嚟愈差真係估唔到呢最普通既粟米班塊都可以整得咁難食,首先個班塊我唔期望係脆,但佢出面個粉勁厚,姐係話又唔脆得嚟個粉又厚,要用d力先咬開到個層粉。。。成三十幾四十蚊一個飯已經唔算話好平,但點解個質素可以咁差~男朋友覺得個豬扒薄切得太勁,話唔會再嚟食晚餐~其實佢地個晚市餐牌都已經好耐無轉過,其他野都試過,都已經食無可食。。。都係下午茶先嚟食。其實服務員個態度好好,可惜食物質素愈黎愈差! 一間快餐雖然唔期望佢會好好食,但至少唔好難食~~~ blacklist

男朋友覺得個豬扒薄切得太勁,話唔會再嚟食晚餐~

2017-05-04