2009-06-30 121 瀏覽
嗰日因為下雨關係,所以咪近近地同屋企人去呢間試下,之前已聽聞呢間野no good,我去過一次淨係覺得佢service麻麻,但係今次真係好失望.我地order左:1. 一打沙爹(豬,雞牛各四串) D沙爹太硬好難咀嚼,沙爹醬無花生味好似萄汁唔好味2. 牛尾煲 一般唔太差3. 泰式濕炒河粉(要雞肉) 65好重蒜頭味無其他特別味4. 炸蝦餅 一般5. 軟殼蟹米紙卷 (暫停供應) 故改左order 咖哩牛腩煲 我一咬就食到牛腩有酸酸地變左嘅怪味,馬上叫伙計處理點知個伙計呆左又唔知點反應,咁我咪叫佢找經理來處理,當有個女經理過來我地就講佢知d牛腩有問題,佢就話我幫你取消,叫過d乜野食吖.之後我地叫佢比個menu我地啦,最後我地只係叫多左個甜品就結帳走人.(炒河粉& 炸蝦餅要成60幾蚊一碟,比起外面d舖頭算貴!) 埋單要HK$350 食到一肚氣!!個女經理竟然一個sorry字句都無就行開,咁嘅服務態度完全唔掂! 講真d野又唔係平,又唔好食,仲要d野食變左(壞左),d態度又唔得!好喇到最後我地找數時同佢地講我地想要張receipt,過左一陣有第二個伙計過來,我地問張單係咪比我地,佢話

1. 一打沙爹(豬,雞牛各四串)
D沙爹太硬好難咀嚼,沙爹醬無花生味好似萄汁唔好味

2. 牛尾煲
一般唔太差

3. 泰式濕炒河粉(要雞肉) 65
好重蒜頭味無其他特別味

4. 炸蝦餅
一般

5. 軟殼蟹米紙卷 (暫停供應)
故改左order 咖哩牛腩煲

埋單要HK$350 食到一肚氣!!

好喇到最後我地找數時同佢地講我地想要張receipt,過左一陣有第二個伙計過來,我地問張單係咪比我地,佢話唔係埋單咩,我地話已經比左錢啦,佢就話你地等等先,之後佢比左張單我地.唉!d伙計好似未瞓醒咁!唔怪得間店會响星期日7點幾都得幾枱客人啦!
2009-06-28