2017-07-10
眼見星期日係工商區都坐滿8成 心諗都應該唔會太差吧 🙄 結果令人大跌眼鏡 🤦🏻♀️可能我期望太高 定係我唔識叫呢 點解有咁多好評 🤔先黎蝦膠雞釀雞翼珍寶珠 新鮮炸出黎 但好厚粉 我同朋友都可以咬甩舊炸粉團食d 蝦膠 但蝦膠係冇咩味 要靠d 醬先入口 再有手撕雞 burger , 個 burger 包嘅部分淋身 食唔到烘過嘅味道 。 好味嘅 burger 個包應該要個皮脆包鬆軟。 羊鞍 - 雖然係 main course 我唔知自己食左咩咁 . 冇so味亦都冇羊味 ,但唔知點解個口感好似粉團咁 反而係飲品方面還可以接受 不過朋友再嗌左罐可樂 有冰底 但凍嘅可樂先好飲架嘛 店員話冇晒凍嘅 真係呆眼 賣晒凍都唔放番d 去雪凍? 服務都還可 但未夠細心 . 3個人食左$800 ,我真係唔會再去 咁嘅價錢 出面好多選擇唔需要黎到工商區
先黎蝦膠雞釀雞翼珍寶珠
蝦膠釀雞翼珍寶珠