餐廳: 華星冰室 (克街)
資訊:

2020-10-24 690 瀏覽
嚟到冇食炒蛋,可能真係一個錯誤嘅決定。去到門口,突然想食沙嗲牛肉出前一叮。咪試吓啲冷門野囉!索價$39完全唔平!就係想試吓有幾神奇。一試就知,真係其他地方未試過。出前一叮滾水上,出到嚟食嘢,梗係唔會好似屋企咁對待自己煲埋湯底啦!能夠自己動手加調味料,貴一貴都抵!健康在我手喎!老老實實,齋食一碗麵,真係好唔夠。於是叫個滷水炸雞翼。道聽途說,炸雞翼係一定要滷過先好食。但係呢一度,啲滷水真係唔得,唔夠味。炸,亦都唔係炸得香口嗰隻。最神奇嘅係,經過咁多步驟,竟然隻雞翼上枱嘅時間係見紅嘅!嘩!!薯條新鮮炸起,冇味。。冇嘢好講。最後講返,$25一杯凍檸茶。相信大家覺得一定係值得嘅!星巴克飲咖啡都要30幾蚊一杯啦!呢度又有裝修,又有情懷,仲要有應有嘅服務態度,點會唔係呢一個價啫!

薯條新鮮炸起,冇味。。冇嘢好講。

炸雞翼
沙嗲牛肉出前一丁