餐廳: Dear Lilly
優惠: 食飯都有得賺里數 ? 仲要每消費HKD1就有1里 ?
星期一: HKD1 = 1里數,星期二至日: HKD2 = 1里數! (結賬時記得出示QR code/ 條碼,並告知職員「我要賺里數!」) 優惠受有關條款約束。
條款及細則:
  • 惠顧滿認可消費額(最低300港元,最高10,000港元)可賺取「亞洲萬里通」里數
  • 額外「亞洲萬里通」里數將於餐膳後4至8星期入會員賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2018-12-05 314 瀏覽
見網上有人推薦話好好食喎,所以就叫男朋友一齊嚟試下啦夜晚七點左右嚟到,兩個人唔洗等位坐兩人位張枱都幾細下我地嗌左一份帶子 一份risotto 兩份肉眼諗住食完再嗌下野飲同甜品一開始上左份麵包,冇四塊不過凍既 男朋友就話好難食,香草太多之後上帶子帶子切到好薄,加埋應該得一粒帶子既份量橙味太濃,所以係完全冇晒帶子既鮮甜味男朋友食左一啖就話唔好食所以基本成份都係我自己一個食晒成餐唯一好食既係risotto蘑菇同黑松露都好香,份量就細細份咁食完份咁好食既risotto我地都對肉眼期望好大點知。。。好難食人生食過最難食既牛扒又硬又燶,一放入口。。苦既係又苦又冇牛味又硬既牛扒好失望阿真係幾經辛苦食左一半真係食唔落真係好難食所以就冇再嗌甜品同野飲就決定走啦兩人埋單總共食左$1458唔會再嚟 亦唔推薦大家嚟食同價位大把好食過佢既好後悔
見網上有人推薦話好好食喎,所以就叫男朋友一齊嚟試下啦
夜晚七點左右嚟到,兩個人唔洗等位
坐兩人位張枱都幾細下

我地嗌左一份帶子 一份risotto 兩份肉眼
諗住食完再嗌下野飲同甜品

一開始上左份麵包,冇四塊不過凍既
男朋友就話好難食,香草太多

之後上帶子
帶子切到好薄,加埋應該得一粒帶子既份量
橙味太濃,所以係完全冇晒帶子既鮮甜味
男朋友食左一啖就話唔好食所以基本成份都係我自己一個食晒

成餐唯一好食既係risotto
蘑菇同黑松露都好香,份量就細細份咁
食完份咁好食既risotto我地都對肉眼期望好大
點知。。。好難食
人生食過最難食既牛扒
又硬又燶,一放入口。。苦既
係又苦又冇牛味又硬既牛扒
好失望阿真係