2023-11-03 252 瀏覽
敏華以前一開始都仲好食嘅,但係越做越差,依家啲食物好難食。👎🏻🤬我已經試過佢好多唔同類型嘅嘢食,例如牛麵、火腿通粉,好多早餐、午餐、常餐啲質素都唔好。當中最差嘅就係牛麵。啲沙嗲牛肉湯好難飲,唔知點解係甜嘅,但係就唔係辣嘅😒,然後啲麪質又唔係特別好,極唔推介沙嗲牛麵。👎🏻👎🏻仲有一個問題就係嘢飲,啲嘢飲都係唔好飲。我明明嗌咗凍檸茶少甜少冰,啲冰就多到瀉晒出嚟,跟住杯嘢就甜到連阿媽都唔認得😾。除咗嘢食問題之外,啲阿姐啲服務態度都好差。成鬼日咁暴躁,又冇禮貌,又心急,呢一方面亦極宜改善🤬。其實最主要問題係敏華啲嘢食選擇太少,又唔好食,所以點解我好耐冇再幫襯佢。尤其是遊客,唔值得去試。