壽司郎唔使多講,都排左成兩個鐘頭,好彩有商場可以行下,限聚令之下,兩個人坐四人卡位好舒服!因為排得太辛苦,所以叫埋外賣比屋企人食~ 個人最鍾意最鍾意嘅反而唔係壽司,係佢嘅蛋糕🍰蛋糕入口即溶,超級好食,唔會太甜,食完海鮮鹹嘢食返個蛋糕真係好開心! 無論係牛奶雪糕定係蛋糕都非常好食! 請毫不猶豫叫啊!壽司方面推薦有三文魚同埋吞拿魚三件食,咁你可以唔使一款食兩個壽司,而係一次食到三款魚嘅作法,味精都好唔同架,又抵食!基本上都新鮮入口即溶,唔會起筋,飯嘅酸度適中,啱啱好!當中最鍾意嘅係烏魚子壽司,因為喺出邊從來都冇食過,拿拿拿佢勁咸勁rich架!烏魚子係醃製咗嘅烏魚卵子,所以味道十分之重,要慢慢梅,分好幾次食,但鮮味真係好濃!另外海膽麵味道超濃郁,個汁勁香,雖然海膽份量唔算太多,但係食完壽司食熱野真係好正!我同朋友叫左一碗再一碗!茶碗蒸我唔食,但朋友話係所有野中number 1 🤣 話好滑好香~ 推薦,但唔洗排咁耐會比較好,希望佢開多啲分店

因為排得太辛苦,所以叫埋外賣比屋企人食~

推薦,但唔洗排咁耐會比較好,希望佢開多啲分店