2020-10-27 2132 瀏覽
近日政府放寬限最令至12點😬🎉🎉好耐冇見嘅girlfriend兼死黨🙆‍♀️ 立刻相約在蘭桂坊吹水兼飲嘢🥰吹水之前梗係要食飽個肚啦😆⋯⋯今日目標好清晰就係去食日本拉麵🍜🇯🇵🇯🇵立体派🇯🇵🇯🇵8:00到餐廳🤩犀利呀全場爆滿🤩🤩店員幫我們每位探熱,然後又有酒精搓手液!每個座位仲有提供消毒濕紙巾添⋯⋯超放心⋯⋯特級白湯烏冬份量超大⋯⋯湯底超香濃又鮮味十足😋湯底來自日本🗾有機嘅米鴨和京都嘅走地雞熬製而成⋯⋯未食碗麵已經飲咗半碗湯😋🙆‍♀️配以完美嘅溜心蛋⋯⋯叉燒肥美甘香,麵質煮得剛剛好彈牙⋯⋯要讚一讚佢嘅🤩筍👍鮮甜口感爽脆👍鯖魚湯香菇野菜海蝦烏冬三隻大蝦另奉上⋯⋯大蝦又爽、鮮甜美味!係用清酒煮食充滿甜美的酒香⋯⋯而且大蝦帶點少少冰涼但又唔會過實🤩🤩真係好好味😋😋湯底由鯖魚和香菇熬製而成!非常鮮甜⋯⋯其實好少拉麵店可以做到呢一個質素🤩雞軟骨餃子雞軟骨咬落索索聲又係另一番風味!原來都係來自日本🇯🇵嘅⋯⋯又脆又香口🙆‍♀️堂楊脆炸雞🍗雞肉嫩滑多汁!外脆內軟⋯⋯鹹酥香脆的外皮超惹味⋯⋯餐廳整體超水準!食物質素非常高⋯⋯而且喺中環呢個價錢真係超值🤩🤩
近日政府放寬限最令至12點😬🎉🎉

堂楊脆炸雞🍗

雞肉嫩滑多汁!外脆內軟⋯⋯鹹酥香脆的外皮超惹味⋯⋯

• 香炸雞軟骨餃子
  • 鯖魚湯香菇野菜海蝦拉麵
  • 特級白湯(大)
  • 唐揚脆炸雞