2020-09-17 1277 瀏覽
因為有事要返office,即刻搵返office既同事出去食XD呢間本身食串燒既,中午就有lunch set,疫情前,有次係佢“室外”(因為個part無冷氣但有風機),都幾熱XD 但今次去,無咩人,佢地無“開放”個個area, 所以都等左一陣 不過無所謂啦,吹幾句就得啦!講返呢間野,佢個lunch set係幾抵食既,而每一次,佢個小食都好好味! 香煎牛舌定食 $78其實我最近成日都唔知自己想食咩,自己一個係咁,同男人都係咁,連同朋友食都係咁XD 所以我而家每次都係eliminate 尐唔想食既,就叫個樣!佢呢個唔算厚切,食落都爽口,唔會好un, 個汁都好惹味豬軟骨烏冬 $68我都有諗過叫呢個,但唔知點解我總覺得唔係我想要既,結果佢放落黎多肉,好彩XD但佢個樣睇落好食既,只係我個日就係唔想咁囉

香煎牛舌定食 $78
佢呢個唔算厚切,食落都爽口,唔會好un, 個汁都好惹味

豬軟骨烏冬 $68
但佢個樣睇落好食既,只係我個日就係唔想咁囉