2019-09-30 370 瀏覽
返咗中環份工咁耐 👨🏻‍💻,要搵食的確應有盡有 🥙🍛🥘🍣🍡🍦🥗。但係數到坐得舒服,位同位之間有距離,唔係天價就係坐 IFC 天台,士丹利街嘅 Holly Brown 🤩 係唔錯嘅選擇,我叫咗份西班牙慢煮黑毛豬 🐷,味道調理得很好 🐷,唔會太鹹太脂肪🐷,塊皮仲脆卜卜🐷,餐廳設計好似 Cafe 好 Chill🐷。其實除左豬之外,個蛋糕🍰味道令人喜出望外。Delightful and comfortable place for lunch in Central 🏙, if you run out of lunch ideas or need a peaceful lunch break, here it is. 🌸

西班牙慢煮黑毛豬
西班牙慢煮黑毛豬