2023-10-04 230 瀏覽
話說我今日係到食個早餐,咁落單前就打算電子落單。但電子落單冇花生醬多士冇走牛油及另加烘底。我就立即向侍應落單,待應立即顯得不耐煩(確實電子下單不夠全面),到餐首先冇走牛油,第二次就冇烘到底。我地都向待應查詢,佢就用極為散慢的態度,幫我跟換。結果牛油走左,但最後都冇烘底,(再詢問待應佢又聲稱有烘底)烘底同正常面包會顯得乾身,佢面包仲係軟,簡直當食客傻,好我就將就下。到埋單果時我有幾張d儲印仔既卡,要求店員整合。其女收銀員話冇得整合,但我過往食晚市他們都有將其整合。下一句就用質問我的態度問我邊個幫我整合,佢要罰錢$50蚊之類(佢應該講佢員工內部守則整合要罰錢),但首先作為一個食客係唔會知你任何員工守則。佢都極為企硬以及不作出不友善的態度(真分儲夠10個印先減小小錢)仲要受你氣,如果咁唔鍾意人支持你間餐廳,取消你個計劃丫,你將你員工守則放在客戶身上,好似客戶找你麻煩似的。結果呢間餐廳員工令我感覺無下次,一般食物,態度極差。(一直支持的老顧客,透徹的感受)。bye bye 土瓜灣大x頭

2023-10-04
早餐