2010-12-13
男友話亞士厘道有一間放題, 於是去試下, 一位$158, 我諗唔會差得去邊果時四點幾, 我地打去book時間六點半六點半去到, reception無人, 我同男友行入餐廳諗住搵人啦, 有個啡頭髮面無血色既女侍應企係度對住反光鏡紮邊辮=.= 竟然係咁多客面前做呢啲野, 我同我男友當堂O咀, 我同佢講book咗2位, 佢望都唔望我叫我等陣, 之後另一位女侍應帶我地入位好少野食, 又無甜品, 不過野飲任飲我地叫咗刺身, 熟食, 火鍋刺身吞拿魚好紅, 唔夠胆食, 全部刺身勁細件, 明明叫咗六件, 黎得兩件天婦羅炸到勁多粉, 成口粉鐵板牛肉粒鞋到呀媽都唔認得, 我同我男友食到爆粗火鍋,, 湯面勁多油, 食到成口油燒粟米, 我唔明點解可以燒到淋既, 咬落去會噴水唉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!燒羊架, 硬到發瘟唔會有下次!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
果時四點幾, 我地打去book時間六點半
好少野食, 又無甜品, 不過野飲任飲
我地叫咗刺身, 熟食, 火鍋
天婦羅炸到勁多粉, 成口粉
鐵板牛肉粒鞋到呀媽都唔認得, 我同我男友食到爆粗
火鍋,, 湯面勁多油, 食到成口油
燒羊架, 硬到發瘟