我和男朋友都是愛吃之人,最鐘意到處尋找不同餐廳今日行街走到上環,正正好遇上肚餓的時間,一於吃個健康的下午茶。KALE主打健康飲食,最適合一班貪靚女生!!!!!!!!!!!上環E2出口 一出就到永樂街。坐電梯上去一出去就見到一間環境唔錯的餐廳2個人叫左2個迷你漢堡包+2杯飲品。迷你漢堡包芝士煎香後熱辣辣,入口煙韌彈牙。夾有2大片芝士但係入口唔會好膩,味道不算太濃漢堡內有芝士 蕃茄 生菜 酸瓜 蕃茄醬 芥末醬。味道惹味不單調 正!!!想要新鮮的朋友最適合叫依個!!!中東味道鷹嘴豆泥製成的漢堡包。一句講哂健康惹味。麵包用上竹炭麵包,夾有鷹嘴豆泥 蕃茄 生菜 酸瓜 蕃茄醬。杯品主打鮮榨健康。推介:Virgin Sangria用紅菜頭 蘋果 香橙 檸檬榨成的冰凍飲品。當中紅菜頭味道最為突出入口清清甜甜 甜度岩岩好。入口好新鮮 味道好天然!!!!!
我和男朋友都是愛吃之人,最鐘意到處尋找不同餐廳

2個人叫左2個迷你漢堡包+2杯飲品。
迷你漢堡包

想要新鮮的朋友最適合叫依個!!!
中東味道鷹嘴豆泥製成的漢堡包。
一句講哂
健康惹味。
麵包用上竹炭麵包,夾有鷹嘴豆泥 蕃茄 生菜 酸瓜 蕃茄醬。
杯品主打鮮榨健康。
推介:Virgin Sangria

入口清清甜甜 甜度岩岩好。入口好新鮮 味道好天然!!!!!
題外話/補充資料: 窗口位置景觀最好 陽光足夠 景觀開揚。
2015-08-10
  • 芝士漢堡包