2021-01-30 1303 瀏覽
📍Coffeelin係西營盤嘅一間咖啡小店☕️☕️ 環境唔算好大 但都幾舒服 同fd黎吹水坐下都唔錯🙈嗰日就同fd一人嗌咗一杯啡同PANINI☕️🥪朋友就嗌咗杯Cold Brew☕️佢飲咗一啖既感想就係: 杯野既味道好複雜😂🤣 比我試咗一啖之後,我都。。。 因為真係唔太飲得岀杯cold brew係咩味🤣味道太濃郁 而且夾雜住唔同層次嘅味 我地dap咗好耐都分唔岀佢到底係帶咩味既啡🤦🏻‍♀️🤣反而杯Affogato 就試到佢啲espresso都偏酸,但mix埋杯雪糕就啱啱好(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) ps順帶一提 佢地係用gelato既雪糕去整affogato 都幾重本🙈🙈 之前提過我唔太鍾意酸既咖啡🤣 但mix埋雪糕之後就balance翻個味道(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)雖然啡唔算話好好飲,但PANINI個人真心覺得幾岀色🥳🥳 本身睇個樣覺得佢口感會似乾爭爭嘅包 會好難咬 但點知原來食落既口感都幾soft😍 (大鄉里出城 第一次食🙈) 我地嗌咗一個Classic Ham and Cheese Panini 同 Truffle Mushroom Panini👀👀 Ham and Cheese都好食既,但就比較sim
📍Coffeelin

嗰日就同fd一人嗌咗一杯啡同PANINI☕️🥪
朋友就嗌咗杯Cold Brew☕️

Ham and cheese Panini

雖然啡唔算話好好飲,但PANINI個人真心覺得幾岀色🥳🥳 本身睇個樣覺得佢口感會似乾爭爭嘅包 會好難咬 但點知原來食落既口感都幾soft😍 (大鄉里出城 第一次食🙈) 我地嗌咗一個Classic Ham and Cheese Panini 同 Truffle Mushroom Panini👀👀 Ham and Cheese都好食既,但就比較simple👀 同岀面cafe 有唔同既係佢多咗蕃茄 個口感會fresh d 無咁膩😉
Truffle  Mushroom  Panini

而Tuffle Panini真係超!級!香!佢黑松露味超濃😳 加埋蘑菇真係Perfect🙈🙈 以我試過既Coffee Shop黎講,包類之中最好食都可以話係佢😚😚 呢個真係要試下🙈
$130 (早餐)
Ham and cheese Panini
Truffle  Mushroom  Panini