2022-05-14 484 瀏覽
難得平日放假,呢間喺屯門開左咁耐都未試過喺度堂食,只試過一次外賣炸雞,咁就去食lunch, 差不多兩點,舖內得幾枱,大把吉枱,兩個人要求坐四人枱,但服務員就話就算坐四人枱都要拉開中間,咩玩法?!算啦,咁坐二人枱囉!叫兩個午餐share, 叫左甜辣炸雞同牛肉蓋飯,炸雞就話得無骨?!話只係menu未update, 算啦又試下囉(我鐘意食有骨)。送餐到,前菜沙律難食、沙律面既多士粒係林,咬兩啖放底;魚蛋湯正常;炸雞到 - 伴碟薯條係淋,唔知未炸脆定放到淋,唔熱既,咬一啖放低;炸雞無骨係用雞扒劈開幾舊,唔脆、唔香、唔夠熱,甜辣汁唔會出事,因為都係撈落去,食兩件雞肉已經夠,完全唔推介,炸雞係要食有骨,無骨一啲都唔香,又唔明點解散叫就有有骨,午餐點就話得無骨。講到服務,就大把吉枱都要焗坐細枱已經唔滿意,之後每次叫佢哋執走啲碗碟都好似唔願咁,炸雞一放低已經佔左半張枱,再嚟埋個飯枱面已經無位... 仲有最重要係成日有啲野飛來飛去,飛去kimchi,酸蘿蔔,話佢知有野飛落去叫佢收走,只係話換個碟比我,我唔係想要過碟野,我只係唔想見到隻野,有野飛下飛下代表舖頭唔夠乾淨,佢究竟知唔知。整體嚟講呢間可以唔再去
整體嚟講呢間可以唔再去,食物味道麻麻,服務麻麻、清潔都麻麻。

朋友話食夜晚係ok, 我試過夜晚外賣都ok, 不過同一間食店,我食過尖沙咀係最正,但相比屯間店係無得比較。
2022-05-13
  • 有骨炸雞