2017-09-30 5022 瀏覽
利苑輕食,銅鑼灣時代廣場~我去開港島區個幾間,中環個間服務專業有禮貌,北角個間服務員親切,銅鑼灣呢間服務一次不如一次,唔建議大家去。食物:❤❤❤正常,間間差唔多,唔會特別好,亦無特別差。份量:❤❤我每次去都會點過橋象拔蚌,中環個間2人份量每人可以飲到4碗,每碗都有象拔蚌,銅鑼灣佢叫我哋order16兩,每人得2碗,仲要一碗係唔滿既淨湯嚟,失咗預算,唔係太夠飽又夠鐘去睇戲加唔切單。環境:❤❤❤正常無特別,可能有比較,IFC個間靚啲,間位又間得好啲。抵食:❤其實每次我都係為咗個湯嚟,今次個湯好唔抵,好似唔夠湯要將一窩share比兩枱人咁,十分失望。服務:❤❤就嚟到中秋,好多人都會拎月餅,咁我拎咗就麻煩佢哋幫我放雪櫃,由於我食完就要上去睇戲,所以就想遲少少番過嚟拎,亦知佢哋幾點關門,但我問其中一位服務員,佢即時就答我,我哋無啲咁既規矩架wo,你埋單就要拎埋走架啦。聽落令我有啲唔舒服,亦覺得其實唔知驚乜或者唔想煩;幸好埋單後有另一位服務員唔介意,亦夾好我幾點要嚟拎番,所以我加番多個心。總括:我以後掛住佢個過橋象拔蚌都一定唔會幫襯銅鑼灣分店。
利苑輕食,銅鑼灣時代廣場~
食物:❤❤❤
正常,間間差唔多,唔會特別好,亦無特別差。
份量:❤❤
環境:❤❤❤
正常無特別,可能有比較,IFC個間靚啲,間位又間得好啲。
抵食:❤
比兩枱人咁,十分失望。
服務:❤❤

總括:我以後掛住佢個過橋象拔蚌都一定唔會幫襯銅鑼灣分店。
過橋象拔蚌
粉絲煲