餐廳: Cuisine Culture
資訊:

2022-07-17 98 瀏覽
今晚同朋友黎左中環食dinner搵左間幾有氣氛法式小店一入去已經覺得個環境好舒服!餐湯同麵包超香濃既龍蝦湯!配一細塊烤過既香脆蒜蓉包,好開胃~😋😋法式焗田螺呢個前菜好精緻😍😍 薯蓉同田螺互相吸收各自既鮮香,加埋淡淡既香草同牛油香,食落味道好豐富😝日本鮮帶子檸檬汁初榨橄欖油意粉係我近排食過最開胃又惹味既意粉!個人偏向忌廉既意粉多啲,呢款真係幾有驚喜,帶子夠香甜彈牙,意粉就充滿海鮮、檸檬同蒜香,味道較一般濃郁法式地道鴨腿配鴨油煎薯仔鴨腿外皮好香脆,但肉質仲係好柔軟多汁😋啲薯仔吸左鴨肉既油香超級惹味!心太軟最後當然唔少得甜品😚呢個心太軟好高質,出面係烤得勁脆,入面切開流心效果一流,而且朱古力味好濃郁😋
今晚同朋友黎左中環食dinner
搵左間幾有氣氛法式小店
一入去已經覺得個環境好舒服!

餐湯同麵包

超香濃既龍蝦湯!配一細塊烤過既香脆蒜蓉包,好開胃~😋😋
法式焗田螺

日本鮮帶子檸檬汁初榨橄欖油意粉