2015-04-06 1983 瀏覽
幾日前book枱唔駛等位,無request 但她們都安排我們坐窗口位,那日天氣好好,個view可以話係無敵seaview ,可惜背光,影出黎D相麻麻。Semi buffet前菜同甜品任食,再加一款自選主菜,主菜有肉醬意粉,煎龍利柳,羊排,pizza同肉眼扒。加一杯茶或咖啡。加$28有多一杯鮮窄西瓜汁。前菜好少選擇,麵包只有2款,又唔新鮮,似現成貨,沙律菜只有3,4款,煙三文魚好似油浸咁,D Parma harm 同火腿味道都麻麻,Parma harm 唔香,火腿無味,D茄汁長通粉凍到好似剛由雪櫃取出。生果只有一盤切開的西瓜,同一盤原個的蘋果,香蕉同芒果,唔知係唔無咩野食,盤中唯一一個黑黑地的芒果都俾人攞左。😳肉眼扒點了7成熟,但上枱好明顯無7成,肉質好韌,切到手軟,又肥,無牛味。食左2囗放棄。😞至於甜品只有4款,牛奶布丁(不過不失),荔枝啫喱(味道淡如水,內有一粒罐頭荔枝肉),tiramisu (整得太濕,咖啡餅那層多到滲水咁),椰子蛋糕(其實只係椰韃咁的質地同味道)。食物無樣得。😣如果唔係service 同個view搭夠,我相信只可以用差來形容。服務員服務殷勤,清碟快,食客離開左會同

服務員服務殷勤,清碟快,食客離開左會同你摺好餐巾。☺️

2015-04-04