2021-09-09 1659 瀏覽
- 𝙊𝙪𝙩𝙙𝙖𝙧𝙠 🐣Evil Brunchie on the weekend afternoon! 치킨이 최고야💓放假就係要放肆一下! 對林芝蓮黎講 邪惡既東東係冇分時間先可以食中午餐都可以食得邪惡一點😗 (博打mode)邪惡既代表又點少得炸雞呢😈Outdark 雖然開左好耐 但其實我一次都未食過😳!入到去就好似去左夜晚咁 成個天花都裝滿星星吊飾燈 營造星空既感覺 瞬間好似去左韓國食宵夜既感覺🕺 氣氛唔錯🐣半份香蒜蜜糖味炸雞 ($118)終於有食到間有韓國炸雞既味道雞肉無骨 肉質嫰滑 炸粉又唔會好厚 醬汁都岩岩好 唔會太多 或者太甜 ✨ 除左炸雞之外仲有薯格薯條 炸得幾香脆 幾好味的忌廉海鮮炒年糕 ($328)份量超足 中間係用特製既奶油去煮炸八爪魚,蝦,硯,年糕,魚糕,菜 而側邊仲有跟左粟米水牛車打芝士, 紫菜飯,菠蘿粒,炒泡菜炸八爪魚香口彈牙 炸得好惹味 一樣炸粉唔厚加埋特製奶油同海鮮都好夾 呢間既年糕係食過咁多間係香港韓國餐廳度煮得最冧既👏👏 唔錯唔錯辣炒豬肉就食得多 忌廉海鮮都值得一試✨🍹Blue Lemonade ($34)酸酸甜甜 幾解膩整體黎講 環境/氣氛/服務/食
𝙊𝙪𝙩𝙙𝙖𝙧𝙠 🐣

中午餐都可以食得邪惡一點😗 (博打mode)
邪惡既代表又點少得炸雞呢😈
Outdark 雖然開左好耐 但其實我一次都未食過😳!

瞬間好似去左韓國食宵夜既感覺🕺 氣氛唔錯

🐣半份香蒜蜜糖味炸雞 ($118)
終於有食到間有韓國炸雞既味道
雞肉無骨 肉質嫰滑 炸粉又唔會好厚
醬汁都岩岩好 唔會太多 或者太甜 ✨
除左炸雞之外仲有薯格薯條 炸得幾香脆 幾好味的

忌廉海鮮炒年糕 ($328)
而側邊仲有跟左粟米水牛車打芝士, 紫菜飯,菠蘿粒,炒泡菜
炸八爪魚香口彈牙 炸得好惹味 一樣炸粉唔厚
加埋特製奶油同海鮮都好夾
辣炒豬肉就食得多 忌廉海鮮都值得一試✨

🍹Blue Lemonade ($34)
酸酸甜甜 幾解膩

整體黎講 環境/氣氛/服務/食物都好唔錯!份量大 一定夠飽👏 仲有oppa 體貼既服務 教你要點樣食 😚

2021-09-04
  • 忌廉海鮮炒年糕