2018-09-26 4750 瀏覽
一家大細黎食野,坐落去已經好迫,每次打電話都無人聽,咁岩今日再打竟然會聽,就去左食啦,去到book左四人台,無位要我地去bar台咁都算啦,迫迫地快快翠食完走,點知比碟前菜我地,bb食到台上都有,個侍應就叫我地抺乾淨張台,我話一陣我會抺,因為佢點食都會周圍都係,點知佢就講啦,小朋友食到周圍都係我地呢到係食市,你整到周圍都係我地唔係好鐘意,食市最緊要乾淨,搞到我以為book到枱好開心變到燥燥地,我黎食野,你一尾叫我抹台,我都唔知黎清潔定黎食野!食物到啦,係幾熱,但味道就唔係話好味,但個侍應一尾就睇住我地有冇跌野食,到最後我都頂唔順同👶🏻走左出去等,雖然價錢唔係貴,但明白到咩叫貼錢買難受!重有,大家小心啲,千萬唔好要水飲,我地冇要求過佢俾水,佢私自放落張枱俾我地,到簽卡睇數個時見到每杯收廿蚊!
日本料理
2018-09-26