餐廳: Amazake
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-01-25 867 瀏覽
Eat good feel goodThis is not my first time to come AMAZAKE and they never let me disappointed中環有咁多居酒屋 要講特別既不得不推介 - Amazake佢成個裝修 比我感覺去似好左日本居酒屋一樣牆上既畫絕對係打卡之選唔係第一次黎 但水準都仲Keep到好好推介: 1. 七款剌身併盤: 海膽係好大份 同好鮮甜 三人個人食都岩岩食2. 鰻魚鵝肝飯: 佢既鵝肝粒係厚切同埋都好大粒 配埋鰻魚同燒汁 更特顯到鵝肝味Remark: 可以用 @chopehk 訂座留位 好方便Amazake@amazake_hkLocation: CentralPrice (5 is max): 3.5/5Yummy (5 is max): 4/5
Eat good feel good

中環有咁多居酒屋 要講特別既不得不推介 - Amazake