行過洪水橋,肚子餓得咕咕叫,撞正呢間大排檔,正!嘩,開頭啦,蝦醬通菜味噌香濃,係咁新鮮,食落又脆又爽,嗲嗲地真係好下飯。椒鹽鮮魷嘅層次感死得咁足,炸到金黃香脆,魷魚肉厚切,嗌嚟口口難忘。啲鮮魷好似洪水橋嚟既美景一樣,等人一試難忘! 跟住我試咗黑椒薯仔牛柳粒,啲牛柳爽嫩咁入味,每一粒都炒得黑椒香勁撲鼻,惹味到爆,一碟食晒,仲唔夠喉!🤤兜口飲塊五花茶消消暑,又夠甜又唔膩嗲,當然啤酒啦暢快點,畀味蕾一個After Party啦!但講真,最正係啲服務,員工態度超nice,令今次嘅食盛旅更加完滿。總結,係洪水橋呢間大排檔,你會食到好正宗嘅經典味道,真係每一啖都 "好有嚼勁"!呢度既美食,我會推介畀所有鍾意平民美食嘅朋友,下次一定會再嚟!👌🌟😍