完全係失望,同有被騙嘅感覺!!!!!!!!以前食過幾多劣食,都冇咁嬲!!!!!!!!!!!!!就係上openrice見到呢間嘅咁高分又見到人哋影啲海鮮相勁吸引,所以諗住帶朋友嚟食生日飯點知完全係惡夢!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!一開始入到去,唔知原來有分普通同海鮮任食咁生日飯梗係想食好啲,叫左普通鍋之後都決定加錢轉海鮮任食點知啲食物一嚟,係失望同失望😫😩完全唔新鮮又冇味😢😢😢龍蝦本身熟嘅煲完更加無味啲蜆唔知係咪怕有沙,隻隻開左洗過,即係整死左佢,就係咁搞到冇曬味😭7點半入坐得3,4枱,食左無半個鐘就話鱔無貨😭我地每人先食左1塊,不過坐左陣,佢話返左貨,都記得拎左4片俾我地,但想再叫嘅時候,又冇貨,全晚$288未計加一嘅海鮮任食,我地每人只係分到3塊🤦🏻‍♀️每次叫嘢食,佢都俾人頭份量,我叫5份蜆,佢俾4粒😀煲完縮埋水,係咪俾我試味😀兩個人去食,佢就次次都兩粒兩片一碟,我諗洗碗嗰個都燥底💁🏻總結係,生日飯就唔好亂試啦🤧兆萬瓊華啲邊爐任食完全抵食好多😭😭😭後悔後悔同後悔😭唔係兩個人怕食唔曬,我唔會嚟任食不過直得一讚嘅係佢地請左位聾啞人士,幫返個社會☺️佢係全場最勤力收碟嘅一
完全係失望,同有被騙嘅感覺!!!!!!!!
以前食過幾多劣食,都冇咁嬲!!!!!!!!!!!!!
就係上openrice見到呢間嘅咁高分
又見到人哋影啲海鮮相勁吸引,
所以諗住帶朋友嚟食生日飯

一開始入到去,唔知原來有分普通同海鮮任食
咁生日飯梗係想食好啲,叫左普通鍋之後都決定加錢轉海鮮任食
點知啲食物一嚟,係失望同失望😫😩
完全唔新鮮又冇味😢😢😢
龍蝦本身熟嘅煲完更加無味

兩個人去食,佢就次次都兩粒兩片一碟,我諗洗碗嗰個都燥底💁🏻

總結係,生日飯就唔好亂試啦🤧
兆萬瓊華啲邊爐任食完全抵食好多😭😭😭
後悔後悔同後悔😭唔係兩個人怕食唔曬,我唔會嚟任食

不過直得一讚嘅係佢地請左位聾啞人士,幫返個社會☺️佢係全場最勤力收碟嘅一位👍🏼
呢粒細仔係帶子
花甲