餐廳: 意樂餐廳 (石籬商場二期)
資訊:

2022-11-19 400 瀏覽
前嗰排我早餐,食咗個黑松露炒蛋set,之後發現個蛋裏面有勁多蛋殼,叫佢再換個蛋,另外嗰份都係勁多蛋殼,但係因為我趕住返工,所以我冇理。琴日我朝頭早食咗個餐蛋治裏便個蛋又係有幾舊蛋殼。今日我食個黑松露煙肉菇菌意大利飯,要我等足半個鐘。我之前買呢一間外賣夜晚裏面都係好多人大概10分鐘左右,之後今日同上一次個情況都係一樣,我等咗半個鐘之後我真係等唔到,而且24 25號都已經拎咗個餐我23號都未拎到,因為我仲有嘢做我發脾氣話3分鐘之內拎俾我,如果唔係我唔要啦,結果30秒之內佢拎咗俾我….真係要等到人發脾氣,你先肯拎俾人咩?同埋佢個黑松露煙肉菇菌意大利飯完全冇黑松露,仲有佢話菇菌炒飯,結果裏面得五舊菇,一大堆洋蔥,改名叫洋蔥炒飯算啦,而且我勁鍾意食粟米囉佢之前裏面冇粟米嘅,依家亂咁加啲落去,之前啲菇好穩定都係同一個品種,依家求其粒粒雜雜啲菇全部掉晒落去

琴日我朝頭早食咗個餐蛋治裏便個蛋又係有幾舊蛋殼。

外賣自取
  • 忌廉洋蔥煙肉意大利飯(黑松露菇菌煙肉意大利飯)