2023-03-10 70 瀏覽
今天約了同事一齊傾啲重要既野,來到一間叫漫花燈火,呢度環境都幾闊落,我地來到時時間人流唔算多🫰🏻店員好有禮招呼,呢度既款式同選擇都比較獨特,於是點了少少試試🫰🏻💟黑魚籽麵包蟹意大利飯呢碟賣相好靚阿,上面最高有黑魚籽,黑魚籽第一次食🫰🏻平時比較少見,意大利飯本身調配出來既醬汁都好多,然後同麵包蟹一齊食,真係好食到無得彈阿💟黑松露蜜糖香草燒原隻美國春雞伴自家製芝士薯蓉呢個食物名真係好長,呢個係美國春雞,佢係慢慢燒出黎,然後仲加左黑松露同埋香草,真係好好食🫰🏻啲雞肉好有燒烤味同埋雞香味道,另外一題係,雞肉份量好勁 💟OMG 5C•車厘茄及山楂 • 香橙及白桃 菠蘿及荔枝•青提子及青蘋果 • 火龍果及紅桑子見到呢個不同顏色飲料已經深深被它吸引住,每一支都唔同色,味道都唔同架,甜甜地咁好好飲,上面就有啲水果名稱,可以參照一下 💟宇治抹茶珍寶牛油果奶昔係阿!我平時飲奶類製品比較多,飲多啲,皮膚都滑啲阿,🫰🏻呢一杯既抹茶味好濃郁,同日本既正宗味道一模一樣,好creamy ,好飲
💟黑魚籽麵包蟹意大利飯
💟黑松露蜜糖香草燒原隻美國春雞伴自家製芝士薯蓉