再興燒臘飯店,灣仔🍚話說早排介紹咗西營盤嘅波記燒味,好多人都有同我講叫我試吓灣仔嘅再興,所以今日就特登嚟睇吓佢嘅叉燒有幾好食😋之前喺YOUTUBE其實都有見過店主既訪問,個人就非常欣賞店主,佢嗰種做生意嘅堅持,對食材嘅執着同對社會問題既見解真係唔係個個都有,好值得欣賞👍🏽講返佢哋個差叉燒飯先,燒味一向係心機野,呢個價錢簡直係冇得輸。唯獨係佢個白飯有啲凍(飯既份量絕對十足),食落有少少失色,但叉燒係好食既,下次會黎試下其他燒味😋.📍#灣仔 軒尼詩道265-267號地下C座 #HappiMuffinHongKong 🌟#HappiMuffin Rating: 7.5/10 #黃店推介 💛💰Price: $40-55 pp.#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
再興燒臘飯店,灣仔🍚
💰Price: $40-55 pp