2017-08-04 590 瀏覽
每日返工都會經過門口,早就好想入去試下,今日收工終於捉到個同事陪我去食啦~位於灣仔同銅鑼灣中間既哩間燒烤店,門口大開,明明坐係店入面,但都會有種露天燒烤既感覺,不過大家唔需要怕好熱,因為店入面差唔多每一枱都有一部制冷風扇點好食物飲品之後就要選擇醬汁啦~因為食物大部分都係原汁原味,所以醬汁好重要,而且重頭戲就係佢會俾一枝酒任你一邊燒一邊加入燒緊既食物深燒船2人份量~睇落好似唔太夠,但其實食落都幾飽海鮮全部都好新鮮,其實唔點任何醬汁都好好味,蟹殼店員仲幫我地拌均勻再加埋酒先燒~超香蟹膏味,不過味道我覺得偏鹹扇貝我地落左超多酒去煮,食完舊肉記得要飲埋個啖酒,超甜追加既雞翼同蔬菜~燒蔬菜同蝦時店員見我地2個女仔雞手鴨腳,都走過黎幫我地燒太好服務態度啦食完哩種燒烤類食物之後,最怕就係成身燒烤味,今次唔驚 門口有2枝唔同味既噴噴,同左就唔怕一身臭味臭親其他人啦~

深燒船
2人份量~睇落好似唔太夠,但其實食落都幾飽
扇貝我地落左超多酒去煮,食完舊肉記得要飲埋個啖酒,超甜

太好服務態度啦