我同男朋友突然發覺好耐冇食日本野,心思思openrice search下,見到呢間十和田好多好評喎,一於去check it out!赤蝦(左上),蝦身唔算大隻,不過係鮮甜既,喜歡帶點黏黏膠膠既感覺;油甘魚(右上),味道一般般,個人覺得就唔夠油香啦;八爪魚(右下),恐怖既事情要發生啦!入口韌到好誇張!係咬唔開架!香葱吞拿魚腩丼呢個吞拿魚腩丼真係不得了!我同男朋友都非常推介!吞拿魚腩份量非常慨,每啖飯都會食到吞拿魚腩架!吞拿魚腩肥美,入口滿滿魚油香,$118一碗來講絕對係性價比高!食多幾啖會有d滯,所以2個人share岩岩好。季節墨魚入口爽彈,帶點鮮甜,不過一件要$25就唔太值啦。火炙牛肉赤蝦卷牛肉燒好嫩,而裡面就有赤蝦同青瓜,好特別的配搭,味道都唔錯。個人覺得青瓜換做牛油果應該會更加好味!燒明太子雞翼雞翼漲卜卜好可愛!裡面滿滿明太子,味道帶點微辣,雞翼亦燒得剛剛好,肉質好juicy,雞皮燒得香脆。

油甘魚(右上),味道一般般,個人覺得就唔夠油香啦

呢個吞拿魚腩丼真係不得了!我同男朋友都非常推介
!吞拿魚腩份量非常慨