喺OpenRice介紹出咗隻白兔糖吐司,好奇就同🤴🏻去試試先😘😘🤴🏻話佢超級、超級肚餓所以叫咗兩個吐司+1個飯餐🤣🤣~~~地瓜白兔糖麻薯吐司🍞~~~白兔糖係香港人童年回憶,白色甜甜地嘅醬蓉再配埋黃色嘅地瓜醬蓉,味道唔會太甜清清地!😙😙每一口都要食得好小心因為隨時都會有爆漿嘅效果!~~~黃金蛋黃芋泥紫薯吐司🍞~~~紫薯蓉同芋泥超多,紫薯連同蛋黃蓉一齊食口感豐富,可惜芋泥雖然多但冇乜味🙂🙂仲有兩個吐司皮好乾,做唔到軟熟嘅效果🙁🙁起初以為係熱,原來係凍!建議店家可以整熱食黎買可能會更吸引😊😊~~~便當B。滷水三層控肉~~~滷肉飯好味,配菜木耳同酸瓜可以解膩,但控肉就較乾同硬!😞😞~~~古早冬瓜茶~~~跟餐+3 有台灣味😚😚~~~紅茶牛奶~呢個要$29個人覺得唔抵,紅茶味冇乜、牛奶味好淡🥲🥲仲有佢嘅服務好好,特別係短髮戴眼鏡嘅女店員,留意店面情況,快速應對客人需要!👍🏻👍🏻

🤴🏻話佢超級、超級肚餓所以叫咗兩個吐司+1個飯餐🤣🤣
~~~地瓜白兔糖麻薯吐司🍞~~~

~~~黃金蛋黃芋泥紫薯吐司🍞~~~

~~~便當B。滷水三層控肉~~~
滷肉飯好味,配菜木耳同酸瓜可以解膩,但控肉就較乾同硬!😞😞

~~~古早冬瓜茶~~~
跟餐+3 有台灣味😚😚
~~~紅茶牛奶~
呢個要$29個人覺得唔抵,紅茶味冇乜、牛奶味好淡🥲🥲

2021-06-08
$86.5 (晚餐)