2020-05-02 454 瀏覽
想以燒肉做主打,可以唔洗試😏試過牛角嘅澳洲和牛放題,見呢間有做折,亦都係澳洲和牛,就諗住試吓。試之前問過好多朋友有冇食過呢兩間,想比較下佢哋嘅牛,但冇朋友試過。咁唯有自己試😂一入座,先有一盤燒肉、一隻龍蝦,一盤刺身。先講一講燒肉,幾款牛只有牛胸腹比較有牛肉味同香味,其他就好似普通牛肉咁,冇油香味。豬肉更加不值一提,腩片嘅脂肪比例極高有四比一。反而個腸有encore,牛肉只係encore牛空腹,其他唔想再食。蝦肉「梅」,青口難食,鯖魚唔新鮮龍蝦幾鮮甜,略嫌少肉偏瘦。刺身新鮮,海膽鮮甜肥美,味道都係普通放題級數,不過不失食咗咁多款嘢食,你問返我邊隻最好食,係movenpick 雪糕,其他全部都係食一次就冇再encore。佢嘅Menu就好似高不成低不就,想做燒肉又唔出色,普通日式放題又唔係。店員禮貌一般,我哋落完單勁奈,竟然一碟都冇,浪費左20分鐘齋等,所以有張相係完全冇食物,因為食晒第一轉自動送上嘅食物。見到其他枱,乜都嗌😳 食淨勁多野。想奉勸各位唔好浪費食物,唔好浪費自己個胃。😟總結,想食燒肉放題呢間唔好諗,我亦都唔會再嚟,直情back list🙁
想以燒肉做主打,可以唔洗試😏

一入座,先有一盤燒肉、一隻龍蝦
,一盤刺身

蝦肉「梅」,青口難食,鯖魚唔新鮮

,其他全部都係食一次就冇再encore。