2019-04-11 8607 瀏覽
呢間餐廳呼聲好高,基本上冇聽過去食嘅人話唔好食,甚至連一般黎形容都冇。多數朋友都話抵食,份量大,以呢個價錢食到呢啲野好抵。小編實在好期待會係點。點知試左之後真係好失望😅侍應介紹$290嘅tasting menu,但我地想散叫。呢個肉丸係自家製,好食。啲肉偏瘦,唔多肥膏,調味亦唔會太濃。但敗筆在於個番茄醬度 真係咸到一個形容唔到嘅地步,簡直可以話係破壞味蕾。呢個parma ham令小編有啲o咀,因為佢就咁齋上,咩伴碟都冇😅 我地惟有用餐麵包黎餸質素一般,唔太咸又冇咩味咁,薄薄地一大片咁,十足係歐洲超市一兩歐都買到嗰啲😂呢個芝士雲吞實在又係咸到形容唔到,真係唔知廚房咩事個松露意粉算係正常少少,個意粉彈牙同好實淨,個汁終於都唔會過咸。但感覺唔值呢個價。全餐最好食應該係呢個千層麵。個面好脆好香,入面啲肉同粉嘅比例好好。成個麵都好香口,啲肉醬唔咸,好味。Tiramisu 都好食,唔會太厚同溜,又唔會太甜。仲有個救左我地個parma ham嘅餐包,唔太特別,亦都唔熱。侍應服務一般,呢度雖然話就話唔洗加一,但佢啲定價唔係太平,亦唔覺得有啲朋友講到咁抵食。

侍應介紹$290嘅tasting menu,但我地想散叫。

真係咸到一個形容唔到嘅地步,簡直可以話係破壞味蕾。
Homemade  Meatballs

Parma  Ham

呢個芝士雲吞實在又係咸到形容唔到,真係唔知廚房咩事

Ravioli  Canonara

Tagliolini

Classic  Lasagna

Tiramisu 都好食,唔會太厚同溜,又唔會太甜。
Tiramisu

Classic  Lasagna