2016-10-15 476 瀏覽
已經有兩年幾冇食過咖啡弄,今晚咁岩係呢龍附近就上黎食下同過往好唔同,我對上兩次食都係銅鑼灣果間,而條人龍係超級誇張。今晚大概七點半到餐廳,都唔需要特別排好耐隊。呢款牛角包入面都幾豐富,又芝士煙肉火腿粟米蕃茄同生菜,夾埋一齊口感岩岩好。有機會都想試下佢另一款嘅總匯三文治,睇啲人食都幾吸引下。香蕉巧克力冰淇淋鬆餅成日都覺得如果一個鬆餅佢係整得鬆口,就算冇隔離嘅雪糕/醬,都可以保持鬆餅嘅水準。可惜今日咖啡弄令我失望了,佢嘅鬆餅好乾,同埋唔鬆脆,我覺得自己好似食緊一塊好飽肚嘅包咁佢其實都有朱古力醬,但落左之後都冇咩幫助,依然好乾另外,今次再encore嗌oreo冰沙。個味道同我兩年前飲都一樣,但今次呢杯冰沙我去到最尾一刻都仲係一舊冰沙,都唔係好溶化,搞到我好似係度飲緊冰沙水咁~而朋友果杯野莓就溶得好快,真係可以每一啖都飲到。。。總結,真係有些少失望。下次有機會俾佢平反時,希望佢可以進步番啦~
已經有兩年幾冇食過咖啡弄,今晚咁岩係呢龍附近就上黎食下
玉米里肌起士可頌

有機會都想試下佢另一款嘅總匯三文治,睇啲人食都幾吸引下。
香蕉巧克力冰淇淋鬆餅
香蕉巧克力冰淇淋鬆餅

佢其實都有朱古力醬,但落左之後都冇咩幫助,依然好乾
2016-10-12
玉米里肌起士可頌