🥞🥞🥞名古屋ℕ𝕠.𝟙梳乎厘班戟店🥞🥞🥞💭由日本名古屋開嘅超人氣梳乎厘班戟店..最近出咗個熔岩Oreo梳乎厘班戟..一定要過嚟試試佢😍同埋佢哋唔單止有甜嘅班戟..仲有咸嘅班戟添😚餐廳都幾大..座位都好闊落..啱晒同幾個朋友仔嘆個Tea輕鬆吓😚🌯夏威夷班戟漢堡配牛油果 · 蝦 · 蜜糖芥末醬 $1️⃣1️⃣8️⃣💬pancake皮做嘅burger真係第一次試..非常創新..麵包皮質感比班戟厚實..配上鮮蝦同埋沙律菜感覺甚為清新..入面仲加咗牛油果🥑醬..酸酸甜甜咁.. 愈食愈開胃🤤..薯條亦炸得外脆內軟..回味無窮😌▫️🥞熔岩Oʀᴇᴏ梳乎厘班戟 $1️⃣2️⃣8️⃣💬梳乎厘蛋味好出..加理香滑嘅日本輕盈忌廉配埋Oreo餅碎既口感..絕配..食完都唔覺好漏😚..呢個梳乎厘啱晒又想食又想玩又想打卡拍片嘅朋友仔添🤪▫️🍵牛奶抹茶 $3️⃣7️⃣💬上面有兔仔拉花圖案..未飲都已經好開心😍..綠茶味不算太濃..飲落口感香滑🤪▫️🍓草莓沙冰 $4️⃣8️⃣💬Topping有新鮮鮮甜士多啤梨..忌廉好香滑..沙冰裡面仲配上士多啤梨醬..令到飲落有幾個層次咁😋
🥞🥞🥞名古屋ℕ𝕠.𝟙梳乎厘班戟店🥞🥞🥞

🥞熔岩Oʀᴇᴏ梳乎厘班戟 $1️⃣2️⃣8️⃣