2008-08-15 104 瀏覽
七月廿七日, 本來諗住去大埔影相, 但由於唔可以起行出去影相, 入咗嚟《BB開心茶座》避雨, 避避吓都知要最消息行程,但又山長水遠入到嚟, 冇嘢做, 雖有就咁喺茶餐廳裡面影吓相食吓嘢啦!同老公一齊叫咗份西多士, 都炸得好香口, 不過覺得裡面啲醬料唔多夠, 但都好味既!老公飲可口, 我就叫咗杯凍檸蜜, 都唔錯, 夠味喎!原來呢間嘢好多名人嚟幫襯過, 我諗主要係因為好多人嚟呢度附近拍戲啦!!佢哋仲將啲相貼到成間茶餐廳都係, 我諗有過千張相呀!!連特首曾蔭權都嚟過喎! 仲簽埋名添喎!另外仲有亞佘、安仔、元華、元秋、周潤發及一班甘草演員, 勁呀! 更詳細資料及圖片請看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=9696
入咗嚟《BB開心茶座》避雨, 避避吓都知要最消息行程,

老公飲可口, 我就叫咗杯凍檸蜜, 都唔錯, 夠味喎!

佢哋仲將啲相貼到成間茶餐廳都係, 我諗有過千張相呀!!

連特首曾蔭權都嚟過喎! 仲簽埋名添喎!

西多士
樽裝汽水,凍檸蜜